София ще бъде домакин на форума CEE Block Sofia - sofia.utre.bg

София ще бъде домакин на форума CEE Block Sofia

25 септември 2018, 16:38 | sofiautre
  • Снимка:
    Столична Община

Това е най-големият блокчейн форум в Централна и Източна Европа

На 25 – 26 октомври София ще бъде домакин на най-големия БЛОКЧЕЙН ФОРУМ в Централна и Източна Европа CEE Block Sofia (https://ceeblock.eu/), организиран от CEE BLOCK, на който Столичната община (Асоциация за развитие на София) е партньор, предават от общината.

Форумът събира над 1000 топмениджъри на световни компании, политици, експерти, стартиращи фирми, академични среди, инвеститори, финансови институции, ръководени от комисаря по цифрови технологии Мария Габриел. Форумът ще дискутира успешни модели на прилагане на блокчейн технологии, както и регулаторната, правната и данъчната рамка за тяхното развитие. Основният форум включва съдържание от световна класа в двудневна серия от ключови презентации и интерактивни панели за работещи приложения в дисруптивни индустрии: логистика, енергетика, социални медии, пътувания, реклама, производство, финансови услуги, правни услуги, здравеопазване, застраховане, енергетика.

Форумът включва и изложение, където може да покажете, да се срещнете и да си взаимодействате с разрастващия се блокчейн свят.

Участниците във форума могат да се състезават с разработена технология и да спечелят награда от 250 000 евро.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета