Временно е ограничено движението по АМ "Тракия" - sofia.utre.bg

Временно е ограничено движението по АМ "Тракия"

23 октомври 2018, 09:20 | Мина Иванова
  • Снимка:
    http://www.api.bg

Редактирана:

Нормализирано е движението на магистралата след мелето с обърнатия тир. Това съобщиха току-що от пловдивската полиция.

Освобождаването на пътя стана възможно след приключилото почистване на пътното платно и изтеглянето на преобърналия се в ранните часове на деня турски товарен камиион край Цалапица.

 

Временно е ограничено движението по АМ "Тракия" при км 108, в посока София поради обърнат ТИР. Трафикът в посока София се осъществява по обходен маршрут: от пътен възел "Цалапица" по път I-8 Цалапица - Пазарджик - път II-37 Пазарджик - Гелеменово до пътен възел "Гелеменово", съобщава Агенция пътна инфраструктура.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.

AMT, AM Тракия, Агенция пътна инфраструктура, АПИ


Коментари (1)

Потребител
шофьор
До кога тези турски мекерета няма да спазват правилата за почасовото шофиране-иначе казано тахошайбата.При тях тя не се проверява,те шофират по 10-12 часа на тяхна територия и,като влязат в БГ пускат шайбата и имат още 8-9 часа.Е точно тогава заспиват на българска територия и [ още... ]
23 октомври, 19:27 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета