Министър Кралев и началникът на НСО генерал-майор Данчо Дяков откриха площадка за стрийт фитнес - sofia.utre.bg

Министър Кралев и началникът на НСО генерал-майор Данчо Дяков откриха площадка за стрийт фитнес

08 ноември 2018, 13:38 | Мина Иванова

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и началникът на Националната служба за охрана генерал-майор Данчо Дяков откриха площадка за стрийт фитнес в двора на службата.

Обектът е част от проект на НСО, който се финансира от Министерството на младежта и спорта. Общата отпусната сума е в размер на 20 000 лв., като е предвидено изграждане на площадка за стриийт фитнес и на територията на НСО във Варна. Съоръженията ще бъдат използвани от служителите на НСО за физическа подготовка, както и за тренировка на представителните отбори.

Министър Кралев благодари на ръководството и служителите на НСО за работата им, която е изключително отговорна и тежка.

Началникът на НСО генерал-майор Данчо Дяков благодари на министъра и му връчи грамота за принос и заслуги към дейността на службата.

„Това е първото ново нещо, което се случва в НСО през последните години. Без Вашата ангажираност и воля тази площадка нямаше да се превърне в реалност“, каза генерал-майор Дяков.

На събитието присъстваха още заместник-началникът на Националната служба за охрана полковник Емил Тонев, съветникът на министър Кралев Гошо Гинчев и служители.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета