Коалиционните партньори се събраха в Министерски съвет - sofia.utre.bg

Коалиционните партньори се събраха в Министерски съвет

12 ноември 2018, 11:27 | Мина Иванова

Горанов: 1000 лв. „Гражданска“ не е на дневен ред, цели се създаване на напрежение

„Запознах коалиционните партньори и премиера с фактическото състояние относно основните теми, с вързани с недоволството на българските граждани в последните дни. Информирах ги, че на дневен ред цена 1000 лв. за „Гражданска отговорност“ не стои. Подобна тема е спекулация, която цели създаването на обществено напрежение“. Това заяви министърът на финансите Владислав Горанов след коалиционен съвет в Министерски съвет.

Размерът на застраховката зависи от други фактори като от цялостното състояние на сектора и  темата за неимуществените вреди.

„Има смесване на темите за цената на „Гражданската отговорност“ и системата „бонус-малус“. Всички се обединихме около това, че по-рисковите шофьори трябва да плащат повече. Дали ще остане в този вид тепърва ще се анализира. Дебат за 1000 лв. „Гражданска отговорност няма“, категоричен е той.  Коментари (1)

Потребител
Боко Мазника от БРЕГ
Ръководството на ЕС и ЕНП напускат Конгреса в Хелзинки при появата на Борисов на сцената!!!
От вчера в социалните мрежи се разпространява видео, на което се вижда как ръководството на ЕС и ЕНП напускат залата на Конгреса на ЕНП в Хелзинки, когато българският премиер Бойко Борисов се появява на сцената!!!
12 ноември, 14:21 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета