Левски София" с Владо Николов в състава гостува на "Добруджа 07" - sofia.utre.bg

Левски София" с Владо Николов в състава гостува на "Добруджа 07"

21 ноември 2018, 12:13 | sofiautre.bg
  • Снимка:
    bfv

    Левски София" с Владо Николов в състава гостува на "Добруджа 07"

Срещата е от 8-ия кръг на Суперлигата

"Левски София" гостува на "Добруджа 07" (Добрич) в среща от 8-ия кръг на волейболната Суперлига,съобщи БФ Волейбол.Двубоят в зала "Добротица" е днес, 21-и ноември, от 18:30 ч.

Ден преди сблъсъка от лагера на "сините" обявиха, че завръщането на Владимир Николов на игрището ще се окаже по-продължително от първоначално планираното. Ако всичко бъде наред, президентът и старши треньор на "Левски София" ще играе в следващите два месеца. Николов вече премина в състезателен режим, а в началото на другата седмица ще пътува за Италия. Там ще се консултира за рамото си със световноизвестния специалист проф. Порчелини. Освен това ще си изработи стелки, каквито ползваше, докато беше активен волейболист.

"Надявам се тялото ми да издържи на натоварванията и да се представя на ниво до завръщането на Смилен Мляков. През януари има и турнир за Купата на България, на който имаме шансове да постигнем нещо", коментира Николов.

Първата изява на легендарния нападател в домакински мач пък ще бъде тази събота, когато "сините" приемат "Монтана Волей". Мачът в зала "Христо Ботев започва 18 часа.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета