#ДАНСwithme - sofia.utre.bg
Alternative Media Group
Гражданите отвръщат на удара!

Коментари (11)

Потребител
Люба
Искам да гръмне и да се изсипе адът върху ТЯХ - да ги разпознае и порази Животът ни ще стане по-хубавА
16 август, 18:52 ч.
Потребител
Българин
Искаме нормален живот в нормална държава!
19 юни, 15:30 ч.
Потребител
Мира Боева
Никакви олигарси. Властта трябва да има страх от хората, а не хората от властта! Вече няма партии в България- всичко е една олигархична пасмина от икономическа и политическа власт обединена в система от тежки зависимости.
19 юни, 15:26 ч.
Потребител
дверите на ада
Делян Славчев Пеевски управлява общественото мнение, чрез имането си: Вестниците "Телеграф","Монитор" ,Политика", "Шок", "Контра" "Засада", "Борба", "Меридиан мач" ,
Телевизиите Btv, ТВ7, "Уикенд"
Сайтовете Вnews, "Всеки ден", iNews, Econ.bg, Sporta.bg, Jenite.bg, Div.bg, Kulinar.bg, FitWell.bg, Sportuvai.bg, Peika.bg, Sever.bg
Онлайн магазина Get.bg
Това е същото като Цветелина Янева да бъде назначена за шеф на БАН. Въпросът е защо управляващите правят този ход който най-малкото е странен?..
19 юни, 14:58 ч.
Потребител
един учител (с малка буква)
След хиляди! увеличения на учителските заплати и "умни реформи" на Орешарски, още от 2007г. аз взимам чисто 500 лева на месец и за да съм малко на загуба в края на месеца ходя и работя през ноща за минималната - Това ли е справедливостта? - Имам две висши образования, две [ още... ]
19 юни, 14:18 ч.
Потребител
Василева
Като промяна в Изборния кодекс предлагам да се запише, че никой не може да бъде избран за депутат за повече от два мандата. Така от само себе си ще отпаднат онези, които вече толкова години все са депутати и все са начело на листите.
И семейно подоходно облагане искам.
19 юни, 14:14 ч.
Потребител
ПИСНА МИ
Всички приети току що мерки са насочени единствено и само към подпомагане на мързеливите. Не виждам никаква мярка за развитие. Искам да работя спокойно и да си плащам данъците. Писна ми държавата само да взима от мен и да дава на цигани и мързеливи хора които си лежат по цял ден и само чакат на готово. Затова и в момента протеста е на младите и работещи хора. Ние искаме развитие на държавата, за да можем да работим и да отглеждаме децата си.
19 юни, 14:10 ч.
Потребител
Весела
За мирен протест, без мръсни думи!
19 юни, 14:02 ч.
Потребител
Luboff
I WANT TO LEARN AND SAY MANY AND DIRTIEST CURSES AND SHOOT THEM AT THE BSP-DPS-ATAKA= I EXCLUDE NOW GERB BECAUSE RECENTLY THEY STRUGGLE AND FIGHT on our behalf IN THE PARLIAMENT - WE ARE not PRESENTED IN THIS PARLIAMENT - IT IS A SH=T ONE - IT IS VULGAR AND FAKE!
WE HAVE TO get them! OFF
04 октомври, 20:23 ч.
Потребител
Ангел
Той е невинен, той не шеф на ДАНС, той се просто народен представител, който има достъп до всичко #ДАНСwithME
19 юни, 14:00 ч.
Потребител
Михаела
Истински сме благодарни на управляващите, че възстановиха една забравена традиция - вечерните разходките на софиянци по Царя.
19 юни, 14:00 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета